22. tammikuuta 2014

Kontaktia ja talven ensikosketus jäähän







Aiemmin napattiin aikamoinen säihkysilmä -haaste ja ruvettiin sillä parantelemaan kontaktia. Olin aika laiska sen kummemmin pelaamaan ajanoton tai muiden hienouksien kanssa, mutta vähintään kerran päivässä naksuteltiin katsekontakteja, yleensä iltaruoan yhteydessä. Nyt kuitenkin tuumin, että voitaisiin tehdä katsaus kuinka ollaan edistytty. Tällainen oli anti tänään:

13, 17 ja 18. Ei ollut ihan paras suoritus, mutta ihan ok. Välillä vähän namit tippui suusta ja piti haistella jos niitä on pudonnut enemmänkin ja itseltä loppui välillä namit kesken kädestä.


En tiedä onko tämä myötävaikuttanut muihin osa-alueisiin, mutta ei siitä varmasti haittaakaan ole ollut. Hihnakävelymme on parantunut lähiaikoina huomattavasti, Aslak hakee katsekontaktia tiheään lenkilläkin. Myös seuraamisesta on tullut katsekontaktin osalta tiiviimpää.


Tänään uskaltauduin ensimmäistä kertaa jäälle, mistä myös kuvat. Vieläkään en kauhean pitkälle uskaltanut lähteä, vaikka kyllä sen luulisi näiden pakkasten seurauksena jo kestävän.

2 kommenttia:

  1. Minä en vieläkään uskalla jäälle koirien kanssa. Saa nähdä tuleeko sitä uskallettua koko talvena, kun oli niin pitkään leutoa. Radiossa juuri varoittelivat, että jäät ovat todella ohuita, hui!

    Kauniita kuvia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, ne kyllä ovat paikoitellen varmasti vielä ohuita. Kyseisellä jäällä oli niin paljon jälkiä jo, että ajattelin ettei mekään varmaan pudota jos muutkaan ei ole pudonneet, kun samaa linjaa kävellään... Mutta kovin luottavaisena en kyllä itsekkään vielä lähtisi jäälle (enkä varmaan tosiaan koko talvena) tuntemattomammissa paikoissa.

      Poista