13. joulukuuta 2013

Helsinki Winner 2013


Parin tunnin uniyrityksen jälkeen suuntasimme kutakuinkin 17 tunnin näyttelyreissulle, Helsinki Winneriin. Auto starttasi kohti Helsinkiä klo 2.30 yhden göötin ja yhden mittelin voimin.

Oltiin suhteellisen ajoissa messukeskuksessa, joten otettiin Aslakillekin häkki. Ja kuka olisi uskonut, että se oli siellä melkein hiljaa. Välillä vähän kimitti ja haukahteli, mutta pääasiassa kuitenkin oli hiljaa.

Tuloksenamme oli NUO ERI NUK1 SA, tuomarina ruotsalainen Annika Ulltveit-Moe. Tulokseen olemme tyytyväisiä ja Aslak esiintyikin ihan hyvin - paras uros -kehään asti. Siellä se olisi mielummin pistänyt leikiksi muitten kanssa. Mutta ainenkin sillä oli hauskaa ja luonteesta oli mukava maininta arvostelussakin. Tarkempi arvostelu jälleen näyttelytulosten omalla sivulla (klik)

Reissusta palasi äsken kolme erittäin väsynyttä ihmistä ja kaksi hyvin väsynyttä pientä pystykorvaa. Nyt Aslakin kanssa rentoudutaan ja odotellaan ensivuoden näyttelyitä isojen poikien sarjassa kahden ikävuoden tullessa mittariin kohta...

Ps. Pitihän se myös vähän shoppailla ja mukaan tarttui muun muassa gööttimäistä tavaraa, uusi panta ja kuvassa näkyvä sorsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti