18. marraskuuta 2013


''Myrskyn jälkeen, on poutasää...'' ja sitä rataa, on meinaan tänään ollut hieno ilma. Auringon kunniaksi suunnattiin Aslakin kanssa kaksistaan kunnon lenkille metsään. 

Meidän vakkari paikka lenkkeillä, kun siellä harvoin muita näkyy vaikka onkin kuntoreitti. No nyt sitten näkyi, autoja (siellä ei siis saisi ajaa autolla). Ensimmäinen tuli aika puskista ja Aslak oli kauempana, onneksi autoilija näki Aslakin ja ystävällisesti odotti, että kutsuin ja laitoin kiinni (ei vielä meinannut tulla, kun oli puskassa jonkin ihanan hajun kanssa). Sitten ajattelin, että ei niitä nyt enempää ole, kun jatkettiin eri reittiäkin, mutta taas tuli auto, nyt onneksi Aslak kävelikin jo vain ihan vieressä, sain suoraan hihnaan. Loppu matka mentiinkin remmissä, tuli vielä kolmannenkin kerran auto. Olivat varmaan siivoilemassa myrskyn kaatamia puita.

Nuo on haastavia siksi, että Aslakhan menisi moikkaamaan kaikki autot ja niiden matkustajat, mikä ei ole kovinkaan turvallista. Saatiin nyt sitten vahingossa pari harjoitusta noista tilanteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti