23. marraskuuta 2013

MöllitokoKätevän treenin merkeissä suunnattiin möllitokoihin, kun sellaiset sattui olemaan tuossa karkeasti arvioiden kolmen kilometrin päässä kotoa. Paikanpäällä reilun vartin verran Aslakkia ulkoilutin, minkä jälkeen alkoi luoksepäästävyys joukkoliikkeenä. Vähän oli virtaa ja lentoon yritti lähteä, mutta riittävästi kuitenkin rauhoittui.

Hajut ja energian määrä hieman heikentivät suoritusta ja luoksetulossa juoksi ensin ohi kun yleisö oli takana, mutta kääntyi kuitenkin takaisin ja perusasentoon eikä onneksi juossut yleisöön asti. Liikkeestä maahanmenossa tein itse ison mokan, kun tökkäsin Aslakkia vahingossa jalalla kylkeen viereen palatessa, tietysti sitten ennakoi perusasennon, kun varmaan luuli että oli jäljessä tai jotain. Hyppy meinasi mennä pieleen, mutta menikin sitten nappiin. Eli ennen kuin edes ehdin sanoa valmista, niin Aslak jo rynnisi hypylle, mutta kun älähdin niin ei hypännyt, siirsin sitten takaisin perusasentoon ja aloittettiin liike. Ei edes lopun perusasentoa ennakoinut!

Kokonaisuudessaan saatiin positiivista palautetta siitä, että (kerrankin) olin kärsivällinen ja että Aslak seurasi ja teki muutenkin kauniisti lukuunottamatta niitä hajumaailman aiheuttamia harhailuja. Hajuihin uppoutuminen ei mikään ihme ollut, kun sisätiloissa on tokoa tehty viimeksi viime talvena. Omaan kärsivällisyyteen vaikutti huomattavasti se, että vaikka Aslak oli heräämisestä lähtien ollut hieman turhan vauhdikas, niin jotenkin siitä huokui sellainen iloisuus, eikä se ''tahallaan'' pelleillyt, välillä se kun pelleilee kiellettäessä vaan enemmän.

Paikkamakuuhan meillä on vielä totaalisen keskeneräinen liike, joten osallistuttiin siis mölliluokkaan. Kyseisessä luokassa valittiin viisi liikettä, joista yksi oli kaikilla luoksepäästävyys. Meidän suoritus näytti siis tältä:

Luoksepäästävyys 10
Taluttimessa seuraaminen 8,5
Liikkeestä maahanmeno 9,5
Luoksetulo 10
Hyppy 10

yht. 48 p.

Sijoitus 2. / 5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti