28. syyskuuta 2014

Kyläilijä

DSC_0406_01
DSC_0384
''Leikkisit nyt, jooko!'' Aslak yritti tehdä kaikkensa hurmatakseen vierailevan neidon
DSC_0349
Keittiössä ei ollut yhtään yksinäistä ruokaa laittaessa...
DSC_0393
Ensin vähän leikittiin, sitten istuttiin ja ihmeteltiin, sitten taas vähän leikittiin ja loppu aika nukuttiin. Mietinpä tuossa kahden göötin kanssa lauantai päivää viettäessäni, että eipä olisi hassumpaa jos niitä olisi kaksi. Sitten kun ne nukkuivat, niin melkein jo unohdin että niitä on kaksi yhden sijaan ja hereilläkin ne meni siinä samassa nipussa.

Launtai päiväämme piristämässä oli iloinen göötti tyttönen, Karjakon Piparminttu, ''Pepi''. Kaverukset innostuivat toistensa seurasta heti pihalla tavatessaan ja Pepi jatkoi muutamaksi tunniksi päivähoitoon meille. Etukäteen ajattelin, että toivottavasti Aslak jaksaa kotonakin leikittää nuorempaansa, mutta tilanne menikin lähinnä niin, että Aslak yritti liehitellä toista kaikin keinoin vielä sittenkin, kun toista ei enää olisi kauheasti huvittanut.

Kiitoksia vierailusta ja tervetuloa uudestaan! :)

1 kommentti:

  1. Anonyymi28.9.14

    Ihanat kuvat, mutta onhan meillä komeat koirat! Hauska yhteensattuma tuo samat värit ja samanlaiset merkit, tosin Pepillä pienet neitimäiset varvassukat! Kiitos hoidosta ja hienosta blogista! Poiketkaahan Nastolassa jos tulette vaikka Kouvolaan tai Lahteen näyttelyihin!

    - hanna

    VastaaPoista