5. elokuuta 2014

''Välillä on syytä ihan sovinnolla olla hunningolla''

DSC_0843.4

Viime viikolla ei treenattu oikeastaan mitään. Se on harvinaista se. Ulkoiltiin, mökkeiltiin, syötiin, käytiin näyttelyssä ja levättiin. Ei yhtään tokon liikettä! Vaikka yhdessä harrastaminen koiran kanssa onkin ihan huippua, on hyvä välillä napata pieni irtiotto. Käytiin me kaupunkikävelyllä koirakko joukon kanssa, ensin huomasi ettei ihan äsken olla oltu ihmisten ilmoilla, mutta loppua kohden hihnassa kävely oli oikein nättiä.

Tänään palattiin takaisin ruotuun ja kaivettiin treenipäiväkirja esiin. Yksi viikko oli jäänyt tosiaan sieltäkin välistä, nyt sitten jatkettiin siitä. Ei kaiketi tarvitse edes mainita, että oli muuten kuuma! Se taitaa olla nykyään sääntö eikä poikkeus.

Kuumuus ja pellossa elo ehkä aavistuksen näkyivät, kun Aslak oli vähän haaveilutuulella, katseli taivaan lintuja kun olisi pitänyt lähteä liikkeelle jne, mutta pääasiassa teki kuitenkin tosi kivasti. Jotain kummallista oli kuitenkin tauon aikana tapahtunut, kun Aslak oli olevinaan unohtanut perusasennon... Noo, eihän se onneksi olekaan tokossa tärkeää, sehän on vaan koko homman perusta. :D Se seurasi kivalla paikalla ja pienin avustein tuli liikkeiden alussa oikeaan paikkaan, mutta luoksetulo tarkoitti sille vain ja ainoastaan sitä mitä se on ollut viime viikolla, eli kunhan tuli lähelle, (vaikka käsky on kyllä eri ulkoillessa ja tokoillessa)... 

Harjoiteltiin vähän paikallaan makuuta ja tehtiin perusliikkeiden lyhennettyjä versioita ketjutettuina, eli makupala tuli vaan joka toisesta ja toisissa sai pärjätä sosiaalisella palkalla. Tämä oli taas niitä kertoja, kun ihmettelen mitä me vielä treenataan pöytälaatikossa. Vapiskaa toko-kokeet, täältä tullaan... Jos onnistun johonkin vapinaltani meidät ilmoittamaan. Kyllä me vielä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti