30. elokuuta 2014

Kuulumisia

Joko voi sanoa, että on syksy? Oli miten oli, niin siltä ainakin tuntuu, ja se jos mikä on hienoa. Syksy on ehdottomasti koiran ja ihmisen parasta aikaa, tänäänkin paistoi aurinko ja oli viileää. Parempaa ulkoilusäätä ei voisikaan toivoa.

DSC_0003.2

DSC_0989
mustikoita
DSC_0066
Viime aikoina ei olla tehty oikeastaan mitään ja toisaalta ollaan tehty ihan hirveän paljon kaikkea.


Allekirjoittanut on päässyt taas opiskelun makuun kun opinnot ammattikorkeakoulussa alkoivat. Vapaa-aika ollaan käytetty ulkoiluun ja ollaan me paristi tokoa treenattu. 

Viime viikonloppuna käytiin katselemassa agilitykisoja. Aslak osasi käyttäytyä paikalla hyvin. Treenattiin siellä myös hieman tokoa, mutta keskittymiskyky oli hiukan hukassa kun nenä vei ja järki vikisi. Saatiin kuitenkin muutama kiva seuraamis pätkä tuollaisessa maksimihäiriössä. Tokoa on treenattu pari erinäistä muuta kertaa ihan omissa oloissa, oikein onnistuneita treenejä. 

Huomiota on kiinnitetty mm. perusasentoihin ja liikkeestä seisomisen lopun perusasennon ennakoimattomuuteen. Ainoat virheet ovat olleet ohjaajan sähläyksestä johtuneita. On taas tullut todettua, että turha hiominen ja säätäminen ei Aslakille sovi, vaan se tarvitsee selkeää ja ripeää toimintaa ja tekemistä. Perusasennon ennakoimattomuuten oli käytetty erinäisiä harjoitteita, mutta niissä koira vaan turhautui. Ystävän ideasta ollaan nyt tehty kaikessa yksinkertaisuudessaan siten, että vierelle palatessa toistan ''seiso'' -käskyn ja sillä on ongelma ratkennut. Perusasennoissa oleskeluun pitäisi saada jotenkin keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä... Katsotaan mitä siihen keksitään.

Viime viikonloppuna käytiin myös Kouvolassa näyttelemässä... Arvostelu löytyy ''Näyttelyt'' -sivulta. Näyttelystä ei juuri ole kerrottavaa, paitsi että käytiin hakemassa ensimmäinen EH sitten koko näyttelyuran ainoiden junnu EH:iden jälkeen. Arvostelu on kuitenkin ihan kiva. Esitettiin myös Calawan kasvattajaryhmä. Mukava päivä kaikenkaikkiaan ja Calawan gööteille kokonaisuudessaan mukavaa menestystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti