30. maaliskuuta 2014

FI MVA


Eilen, 29.3.2014, oltiin kotikulmilla esiintymässä Kerimäen ryhmänäyttelyssä. Ja niin siinä sitten kävi, että Aslak nyt kahden vuoden ja kolmen kuukauden iässä toisessa avoimen luokan näyttelyssään sai neljännen ja täten viimeisen sertinsä ja on nyt sitten Kennelliiton vahvistusta vaille Suomen muotovalio. 

Tuomarina näyttelyssä oli Esa Ruotsalainen ja Aslakin rivi näytti tältä:

AVO ERI AVK1 SA PU1 SERT VSP FI MVA
Arvostelu tarkemmin täällä (klik).

Vietimme näyttelyssä kokonaisuudessaan todella mukavan päivän. Hallissa oli tiiviimpi tunnelma kuin missään käymässämme näyttelyssä aiemmin, mutta sopu sijaa antaa, se ei päivää häirinnyt. Aslak kun on sellainen, että sille sosiaaliset tilanteet on niin luontaisia. Siinä se kehän laidalla odotellessa parkkeerasi istumaan vieraitten naisten jalkoihin ja liittyi porukkaan jutustelemaan nauttien selkeästi saamastaan huomiosta. Välillä vähän pusutteli ja leikki göötti ystävättärensä Laran kanssa ja muuten katseli näyttelyn menoa ja elätteli toiveita, että toiset koirat tulisivat seurustelemaan hänen kanssaan. Ja täysin äänettä! :-)

1 kommentti:

  1. Nyt voittekin sitten keskittyä tokokoe kalenterin katseluun kun näyttelyissä ei tarvii viimeistä sertiä enää metsästää ;)
    Onnea ihan mielettömästi vielä tätäkin kautta! Torstaina sitten "kahvitellaan" :D

    VastaaPoista