30. toukokuuta 2014

Sulkava Match Show

29.5. käytiin Aslakin kanssa taas pyörähtämässä mätsärissä, Sulkavalla. Isäntä oli töissä eikä kukaan muukaan uskaltautunut seuraksi uhmaamaan sateista säätä, joten vietettiin Aslakin kanssa sitten laatuaikaa kahdestaan ja pyörähdettiin samalla mökillä. Tiistaina seisoin talkoilemassa seuramme jälkikokeen tottis-osuuden henkilöryhmässä kun vettä tuli taivaan täydeltä, joten sen jälkeen ei pienet sateet pelota. Eipä sitä vettä sitten edes tullut koko mätsärin aikana.


Huonosta säästä huolimatta mätsärissä oli kuitenkin koiria, kun aamulla tuumin, että näinköhän sinne on ketään muita tulossa. Hetki sen jälkeen kun olin ottanut Aslakin autosta ja keräilin tavaroita takapenkiltä, huomasin että nyt näki Aslak jotain mielenkiintoista kun korvat nousi tötterölle ja koira kahdelle jalalle ja ihmekös tuo, kun pienen matkan päässä oli kaksi gööttiä! Olipas hauskaa nähdä lajitovereita Sulkavalla, täällä päin kun ei göötti ole kovin tavallinen näky.

Aslakilla oli tyypillisesti alussa vähän virtaa ja asiaa, mutta aika nopeaan se rauhoittui ja ensimmäisen kehässä käynnin jälkeen se vain istuskeli ja katseli muiden menoa. Esiintyminen kehässä meni oikein kivasti, mitä nyt liikkeelle lähdettäessä piti välillä haukahtaa, en tiedä mistä moinen tapa ilmestynyt. Esiintyminen miellytti kuitenkin ilmeisesti myös muiden silmää, kun Aslak sai ensin punaisen nauhan, sen jälkeen oli pienten punaisten 1. ja loppujen lopuksi BIS1! Ennen kaikkea meillä oli kehässä mukavaa, mikä olikin päivän tavoitteena ja se ilmeisesti näkyi myös ulospäin.
(Kahdesta ensimmäisestä kuvasta kiitos Juha Tarkiainen/Niina Tarkiainen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti