29. huhtikuuta 2014

Sitä sun tätä


Ollaan touhuttu viime aikoina kaikenlaista, mutta ei kuitenkaan mitään niin erityistä, että olisi tullut kirjoiteltua kuulumisia tänne. 

Allekirjoittanut kävi muun muassa taannoin opiskelemassa koiran kotihierontaa. Mielenkiintoista oppia koiran lihaksistosta mahdollisimman paljon ja kurssi olikin oikein hyvä ja hyödyllinen, kun pääsi oikeasti näkemään otteita ja tekniikoita. Suuremmat hieronnat jäävät toki edelleen ammattilaisille, mutta on varmasti oikein hyödyllistä osata itse hieman tunnustella koiraa ja miksei tehdä välillä hieronta itse nenästä hännänpäähän asti nyt, kun tietää hieman miten mistäkin voi/uskaltaa painella.

Viimeksi epäonnistuneen paikkamakuun jälkeen pidetty tauko päätettiin tänään ottamalla ihan lyhyt makuu lyhyestä matkasta. Ei ongelmaa tällä kertaa. Nyt taas pieni tauko ja sitten jo taas aikaa ja matkaa. Tokoa ollaan jonkin verran itsekseen treenailtu, mutta ei mitään kummoista. En oikeastaan kauheasti viitsi alokasluokan liikkeitä jauhaa, ettei Aslak pääse kyllästymään niihin.

Eilen aloitettiin vapun rentoutuminen göötti elokuvan parissa. Dvd:llä oli minusta ihanan realistinen kuva göötistä, haastatteluistakin tuli ilmi kuinka mahtava onkaan tuo iso koira pienessä paketissa, mutta ei kuitenkaan ylistetty liian ruusuisia kuvitelmia noiden itsepäisten ystäviemme luonteesta. :) Tänään jatkoimme kunnon ulkoilulla (eikä edes kastuttu vaikka pitkin päivää vettä on tullutkin ihan riittävästi!). Huomenna suunnataan sitten varsinaisen vapun pariin Sulkavalle.

Ps. Aiemmin kerroin täällä aktivointilelusta, mikä oli varsin epäkelpo esitys kaikessa lyhykäisyydessään. Aivan ohimennen Mustissa ja Mirrissä tehty ''reklamaatio'' asiasta aiheutti tarinalle kuitenkin mukavan lopun, kun saimme lahjakortin korvaukseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti