23. helmikuuta 2014

Jyväskylässä näyttelemässä


Tänään käytiin näyttelyssä Jyväskylän KV:ssä. Näyttely oli Aslakin ensimmäinen isojen poikien sarjassa, eli avoimessa luokassa. Tuloksena oli AVO ERI AVK2, eli mitään kummoisia kotiin tuomisia ei tullut, mutta kaikin puolin meni kivasti. Aslak esiintyi hienosti, arvostelu on Aslakin näköinen, siinä on löydetty kyllä kaikki Aslakin viat, mutta juuri ne mitkä siinä tosiaan on. Ja ERIäkään ei tänään helposti irronnut, joten olkaamme siis tyytyväisiä siihen. Tarkempi arvostelu täällä (klik).

Reissu sujui kokonaisuudessaan hyvin. Näyttelypaikalle mennessä tuntui hieman ahtaalta, kun Aslak oli virtaa täynnä automatkan jälkeen ja itsellä oli tavaroita joka sormelle, mutta selviydyttiin sisään. Ensimmäinen puolituntinen piti taas harjoittaa vallatonta idiotismia, kuin ei olisi koskaan ihmisten ilmoilla käynytkään. Matkakaverimme sanoja lainatakseni, Aslak oli asenteella ''Moi mie oon Aslak ja mie tuun Savonlinnasta kuka sie oot?'' kun jokainen ihminen ja koira olisi pitänyt päästä moikkaamaan. 

Samalla voimme vielä toivottaa Leenalle julkiset pahoittelut ''parempiin suihin'' hävinneestä pasteijasta jonka Aslak varasti sekunnin sadasosassa kädestä. Onneksi oli suihkepullo vieressä, Aslak sai kokea hellät mutta tiukat nuhtelut aiheesta. Loppuajasta Aslak alkoi käyttäytyä nätisti, istuskeli ja katseli näyttelyn menoa rauhassa ja jopa makoilikin hetken ympärillä olevasta näyttelyhulinasta huolimatta ihan pyytämättä. Kaikin puolin mukava reissu, jälleen kerran paljon kiitoksia Leenalle ja Onnille reissuseurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti