3. elokuuta 2015

Täällä myö

DSC_0132

DSC_0081DSC_0115DSC_0187
Enimmäkseen omassa pihapiirissä. Vihdoin saatiin koko tonttikin aidatuksi, mitä luksusta. Niin navetan ovi kuin kodin ulko-ovikin on saaneet olla lähes yötä päivää auki. Niin ihmiset kuin nelijalkaisetkin ovat saaneet mennä mielensä mukaan. Paitsi tänään piti kyllä ulko-ovi hetkeksi sulkea, kun lampaat olivat jo astumassa eteiseen. 

Lopetetun karitsan tilalle meille muutti toinen ruskea karitsa, Liina nimeltään. Kuviin on kuitenkin taas osunut vain Hilma, sillä niiden sosiaalisuudessa on huima ero. Siinä missä Liina välttelee kontaktia ihmisiin, Hilma yrittää kiivetä syliin ja tulee kerjäämään rapsutuksia.

Aslakin paimennusvietti on aika olematon, mutta kun lampaat pääsivät ensimmäistä kertaa koko tontille vapaaksi, oli Aslak hetken kuluttua kuljettanut ne takaisin navetalle. Ajatteli vissiin, että pahukset meni ja karkasi. Silloin tällöin innostuu vähän liikaa ja yrittää niitä näykkiä, mutta muuten lähinnä makoilee ja pitää vahtia kun eläimet syö.

4 kommenttia:

 1. Aslak on hurmaava! Ja varsinkin alimmaisessa kuvassa ihan meidän Ellin (Wäliharjun Frau Felicia, 9kk) näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aslak kiittää. :) Olenkin käynyt kurkistelemassa Elliä blogissasi.

   Poista
 2. Heippa! Löysin blogisi gööttejä googlailemalla ja taidankin jäädä seurailemaan teidän kuulumisia :-) tosi hienoja kuvia blogisi täynnä! Göötti kiinnostaisi rotuna seuraavaa koissua ajatellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mukavaa jos blogista on jotakin hyötyä rotuun tutustumisen kannalta. Itse omaa ensimmäistä gööttiäni haaveillessani luin paljon göötti-blogeja (niitä vähiä mitä oli). Jotenkin pääsin kivasti sitä kautta kiinni gööttien maailmaan. :)

   Poista