23. marraskuuta 2014

Luminen tokotreeni

DSC_0290

Tänään tehtiin itseksemme metsälenkin lomassa tokotreeni. Paikkamakuuta ei luonnollisesti harjoiteltu, kun lunta oli göötin kyynärvarren verran. Muuten tehtiin alokasluokan liikkeet, tosin seuruuta vain vapaana ja luoksepäästävyys jäi tietysti pois.

Ensimmäinen perusasento ja homman aloitus on jostain syystä aina haastava, mikäli ilmassa ei leijaile lihapullan tuoksu tai muu houkutin. Koska kokeessa homma pitää saada liikkeelle ilman houkuttimia, en ole myöskään tuolla tavoin helpossa treeniympäristössä esitellyt makupaloja treenin alussa. Ensimmäisen seuruupätkän aloitukseen tarvittiin muutama otos, ennen kuin Aslak lähti mukaan, pari ensimmäistä yritystä lähdin itsekseni liikkeelle ja koira jäi katselemaan maisemia.

Tehtiin seuruuta pari suoraa ja käännöstä, jonka jälkeen palkkasin. Tämän jälkeen otettiin liikkeestä seisominen, liikkeestä maahanmeno ja muutama askel seuruuta ja palkkasin. Ilokseni sain huomata, että Aslak teki jopa paremmin töitä, kun palkkaa ei sadellut kuonoon ihan joka välissä. Sitten luoksetulo, ensimmäisessä jätössä nousi hetken kuluttua seisomaan, tutki jotain risua mikä oli nenän edessä. Toisella yrittämällä onnistui hienosti. Loppuun otettiin vielä suhteellisen pitkä pätkä seuruuta, oikein mallikkaasti sujui. Lopuksi tehtiin vähän perusasentoa katsekontaktiharjoitusten merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti