5. elokuuta 2013

Vielä vähän lomailua

Erkkarista (kaksinkappalein) voitettu possu on päässyt jo kovaan käyttöön

Porin reissusta väsyneenä (ja auton pakotettua meidät pysymään kävelyetäisyydellä) on otettu viikko erittäin rennosti. Helteetkin palasivat iloksemme, joten ollaan lenkkeiltykkin suhteellisen niukasti. Tämän lisäksi oman talomme ympäristössä ei voi ulkoilla juuri ollenkaan, sillä Aslak on löytänyt jo kahdesti kanaa pusikosta (ei onneksi ole ehtinyt syömään) ja juorut kiertää useista myrkytys tapauksista tässä meidän kaduilla, asiasta ei sen enempää, sillä verenpaine nousee pilviin jo ajatellessani koko asiaa.

Yhden kerran käytiin viikon aikana tokoilemassa, mikä meni kyllä ihan pelleilyksi, se oli taas sarjassamme sellainen ''tee ite'' päivä. Lopuksi saatiin kuitenkin pieni onnistunut pätkä harjoiteltua seuruun käännöksiä, mikä riitti siltä erää. Nyt pitäisi taas ottaa itseä niskasta ja jatkaa harjoittelua, epäonnistuneiden harjoitusten jälkeen jää aina pieni epävarmuus kytemään, että onnistuuko se seuraavakaan treeni jne.

Eilen käytiin pienen tauon jälkeen leikkitreffeillä. Aslak oli taas jälleen sosiaalinen itsensä ja minkä koiven nostamiselta ehti niin leikki pentujen sekä toisen aikuisen uroksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti