17. elokuuta 2013

Kouvola KR

Tänään (17.8.) käytiin näyttelemässä Kouvolan kaikkien rotujen näyttelyssä. Fanny siskoa ollaankin viime aikoina nähty oikein tiheään, tällä kertaa näimme myös Aslakin puolisisaruksia omistajineen. :)

Aslak esiintyi omaan silmään kaikilta osin oikein hyvin. Tuloksena oli NUO ERI NUK 2 SA PU4. PU1 ja SERT meni oikeaan osoitteeseen Aslakin velipuolelle, joka oli oikein komea ja sai viimeisen sertin muotovalion arvoa varten. Onnittelut vielä heille! :)

Meille aivan uutena juttuna otimme osaa myös kasvattajaryhmään. Kaikki koirat olivat hieman erinäköisiä, mutta tuomari löysi niistä kuitenkin riittävästi yhteneväisyyksiä. Tuloksensa siis ROP ja KP.

Mukava aamupäivä vierähti näyttelyssä ja tuloksiinkin ollaan oikein tyytyväisiä, tarkempi arvostelu löytyy taas Näyttelyt -sivulta.

Aslak käyttytyi suhteellisen rauhallisesti, sisarusten saapuessa paikalle piti sitten vähän ottaa vauhtia ja yrittää madella kaikkien, niin ihmisten kuin koirienkin edessä, jotta joku huomaisi. Leikkimään kun ei päässyt niin odottaminen alkoi jo vähän tympiä, mutta sekin meni pienen kiukuttelun jälkeen ohitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti