17. heinäkuuta 2013

Ryhmä treeniä

Tänään taas treenattiin tokoa ryhmässä. Ensin otettiin paikkamakuuta, itse meinasin ensin kieltäytyä koko hommasta, niin kovin jännitän kyseistä liikettä, sillä olen aina ajatellut sen olevan meille tosi vaikea ellei mahdoton. Nyt ollaan kuitenkin päästy siinä hyvään alkuun, kotona ollaan tehty 1 min paikallaan oloa, joten rohkaistuin sitten mukaan riviin. En ottanut kovin suurta etäisyyttä ja kävin pari kertaa palkkaamassa. Aslak makasi oikein hienosti ja hetken jälkeen kävin palkkaamassa ja lopetin liikkeen siihen. En uskaltanut venyttää pidemmäksi, jotta saadaan ensimmäisessä varsinaisessa rivissä onnistunut suoritus.

Sitten otin jäävät, luoksetulo ja maahanmeno meni nappiin (tosin lopuksi maahan jätössä ennakoi heti perusasentoon kun menin vierelle, tuo on yks vahva kulmakivi jota täytyy harjoitella, niin hypyssä, seisomaan jätössä kuin maahan jätössäkin). Seisomaan jätössä ei jäänyt ensimmäisellä käskyllä, vaan jatkoi seuraamista, toisella käskyllä jäi ja otin liikkeen heti uudestaan, sitten onnistui.

Ensimmäistä kertaa harjoiteltiin luoksepäästävyyttä. Siinä kävi juuri niinkuin ennustin, Aslak innokkaasti meni heti kohti ja luoksetulijan koskettaessa heittäytyi selälleen maahan. :D On tietysti oikein hienoa, että se on sosiaalinen ja avoin, mutta tokokokeen tuomari ei välttämättä arvosta selällään makaamista tai syliin kiipeämistä. :D Sitten lihapullan voimin huomio minuun, sitten onnistui istua nätisti paikallaan.

Treenit onnistui nappiin, mutta treenien lopettamisessa on edelleen oma pulmansa, josta olen aiemmin jo maininnut. Aslakilla iskee kunnon kiukuttelu kohtaus päälle, kun se tajuaa joutuvansa autoon. Tätä onkin nyt harjoiteltu siten, että jos ei mene sinne nätisti, niin otetaan vähän ajan päästä pois autosta vaikka vaan vähän kävelemään ja homma uusiksi, jotta saataisiin loppuun aina onnistunut suoritus: menisi sinne itse hyppäämällä ilman mukinoita. Tämähän siis esiintyy vaan treenikentillä ym. kivoissa paikoissa, kotona sinne mennään jo ennen kuin häkkiäkään ehtii aukaista. Tästä johtuen Aslakkia ei voikaan viedä heti liikkeiden päätyttyä autoon, jotta ei saa ikäänkuin rangaistusta treenistä, vaan ennen autoon menoa kävellään ja höntsäillään. Jospa se vielä siitä, aina on sinne kurja emäntä koira paran kuitenkin laittanut. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti