15. heinäkuuta 2013

Leikkimässä taas




Aslak kävi taas pentujen seassa leikkimässä. Leikit sujui taas oikein mukavasti, Aslak oli poliisina paikalla jälleen, aina kun joku vingahti niin juoksi tarkistamaan tilanteen ja muutenkin tasapuolisesti yritti leikkiä aina siellä missä leikit oli vauhdissa.

Paikalla oli myös jo aikuinen cockeri narttu ja kun eräs toinenkin uros alkaa jo tyttöjen päälle ymmärtää, niin treffien päätteeksi Aslak teki sen mitä ei vielä ole tehnyt, eli rähisi tälle toiselle urokselle. Ei hammasta näyttänyt, mutta kiipesi päälle ja rätisi. Ei väsyneenä enää huumori riittänyt tytön jakamiseen.  Yksi narttu ja useampi uros ei siis näköjään toimi Aslakinkaan kohdalla pitemmän päälle, vaikka olen kuvitellut, että se sietää minkä vaan.

Pentujen kanssa taas oli oikein kärsivällinen, tosin ensi kerralla leikitään lyhyemmän aikaa, ettei vaan pääse hermostumaan väsyttyään. Hauskaa on seurata pentujen rohkaistumista, jo parin kerran jälkeen kaikki useamman kerran käyneet pennut ovat selkeästi rohkeampia ja vauhdikkaampia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti