10. heinäkuuta 2013

Match Show Punkaharju

Odottelu on tylsää!

... mutta kun toiminnan makuun päästään, niin sitten ihan hymyilyttää.

Kopeloitavana





Bongattiin taas, että lähellä järjestetään mätsäri, joten tietysti lähdettiin taas tällainen tilaisuus hyödyntämään. Pakattiin göötti ja mitteli autoon ja suunnattiin Punkaharjulle.

Ensin taas Aslakilla oli totaalinen vauhti päällä ja piti kyllä ilmoitella paikalla olostaan hyvin äänekkäästi. Pikkuhiljaa kuitenkin rauhottui ja kehään mennessä olikin jo oikein nätisti. Kehässä sai olla ylpeä, ravasi nätisti (ei yrittänyt lainkaan haistella), seisoi rennosti pöydällä ja seisoa tönötti maassa kuin patsas.

Joistain kuvista katsastin jälkeenpäin, että jopas pojalla kasvaa takakintut, kun näyttää ajoittain tosi takakorkealta. Sitten toisissa kuvissa taas ei näytä, joten kaipa se on sitten vaan välillä niin huonossa asennossa. Alaselän lihakset tuntuu omaan käteen jumiutuneilta, joten kireys siellä vaikuttanee myös selkälinjaan. Pitäisi varmaan varata aikaa hierontaan.

 Ja tuo häntä, se on oikeastaan aika huvittavan näköinen :D Aslak ottaa tuon seisoskelun aina niin rennosti, että ei sitä häntää viitsi ylhäällä pitää, mikä omaan silmään näyttäisi paremmalta, kun koira olisi reippaamman näköinen.

Ensin pari kehässä Aslak sai punaisen nauhan ja oli sitten punaisten 3. Lopputulokseen oltiin erittäin tyytyväisiä, paljon paremmin ei tuo gööttipoika voisi esiintyä! :-)


Ps. Myös matkaseuralaisemme Onni -mitteli esiintyi oikein mallikkaasti ja oli punaisten 2. Lähdettiin siis hyvillä mielin kotiin koko porukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti