4. syyskuuta 2013

-

Paikkamakuu
Paikkamakuu
Tämä luultavasti arkitottiksista rennosta asennosta päätellen?




















Tänään taas vierähti illan ratoksi muutama tunti treenikentällä, ensin arkitottelevaisuutta ja huilin jälkeen vielä toko treeniä. Arkitottikset meni ihan mukavasti, pitkän seisoskelun jälkeen piti vähän Aslakin jutella, mutta kokonaisuudessaan oikein hyvin käyttäytyi ja oli kuulolla.

Tokossa otettiin ensimmäisenä paikkamakuu. Alkoi oikein hyvin, mutta sitten Aslak rupesi katselemaan kylkiään ja tökkimään kuonolla maata ja siinä hyörittyään nousi istumaan, en tiedä oliko lie jotakin muurahaisia tai teräviä heiniä vai mikä siellä häiritsi. Sitten kävin palauttamassa, jonka jälkeen kesti todella hyvin, huolimatta siitä, että viereinen koira lähti rallattelemaan paikaltaan. Aslak vain vilkaisi lähtenyttä koiraa ja jatkoi miun tuijottamista. Taitava pieni mies! Kaksi minuuttia oli aika, kahdesti kävin palkkaamassa ja toisen koiran lähdettyä kehuin hillitysti kauempaa.

Paikkamakuun jälkeen otettiin seuraaminen hihnassa. Muuten oikein hyvä, mutta ennen liikkeelle lähtöä piti hieman piipittää (alkaa piipittää kun tahtoisi jo päästä tekemään). Tähän piipittämiseen pitää kiinnittää huomiota, eli ehdoton linja siihen, että mitään ei tehdä ennenkuin on hiljaa. 
Sitten otettiin jäävät, liikkeestä maahanmeno sekä seisominen. Molemmat meni hyvin, maahanmeno otettiin uudestaan, sillä reagoi lopun perusasennossa todella paljon liikkurin käskyyn, eli aavistuksen ennakoi. Sitten luoksetulo, Aslak teki ihan nappiin, itse en osaa pitää kroppaa paikallaan, hieman kuivaharjoittelua siis itselle. Sitten vielä lopuksi hyppy, siinäkään ei mitään parannettavaa. :) Jäi taasen oikein hyvä mieli treeneistä, on se vaan taitava eläin. :)


(Merkatuista kuvista kiitos Ape Karjalainen, keskimmäisestä kiitosta Maarit tai Tero Kataikko(?))




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti