29. joulukuuta 2012

Tokoa


Toko liikkeitä on tullut harjoiteltua pienissä erissä tiheästi ja kehitystä on pikkuhiljaa nähtävissä. Ohessa videomateriaali harjoituksesta, välillä olen käskenyt taltioimaan reenaamisia jotta voin itse katsoa niistä mitä pitäisi tehdä toisin. Tuota juoksussa seuraamista täytyy harjoitella, sillä Aslakilla on tapana ruveta hyppimään juostessa. Tällä hetkellä myös hajut haittaavat reeniä, sillä Aslakin nenä tahtoo painua seuratessa maahan ja esimerkiksi maahan jätössä pitää haistella ensin hiekka ja sitten vasta asettua maahan (eihän sitä tietysti voi haistamatta tietää mitä likaa siinä on, että voiko siinä makoilla). Hallissa kun käy niin nättejä tyttöjäkin ja makkaranpalojakin aina saattaa löytyä.

2 kommenttia:

  1. Ei voi kuin ihailla missä mallissa teidän tokoilu on :) Ihan hävettää oma saamattomuus. Pitäisi otta niskasta kiinni aloittaa kunnon treenaus tokonkin osalta eikä vaan agilitya miettiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ollut edes ajatellut, että lähdettäisi sitä niin ihmeemmin harrastamaan, mutta Aslakilla on niin suuri into kaikkeen tekemiseen, että on tarttunut nyt ohjaajaankin. :) Toko taitaa olla se meidän laji, mutta agilityäkin lähdetään nyt alkeiskurssille harjoittelemaan, kun Aslak tuntuu siitä tykkäävän.

      Poista