6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän mätsäri ja hoitopäiviä

Tänään aamulla kello kahdeksan päätimme, että lähdetäänpäs käymään match showssa Kuopiossa, kun muita suunnitelmia vapaapäivälle ei oltu tehty. Paikalle päästyämme oli suuri järkytys kuinka paljon paikalle oli saapunut koiria ja kuinka pieni oli halli, mikä on tietysti ymmärrettävää, että tällaisilla pakkasilla ei ole lämpimiä halleja kovin monia.

Huoli oli kuitenkin turha. Leiriydyimme hallin reunustalle istuskelemaan ja Aslak makoili sylissä tai vieressä, oli rauhallinen eikä edes kommentoinut asioihin. Jouduimme kuitenkin odottamaan tunnin verran ennen kuin alkoi tapahtua, joten kehäkunto ei sitten ollut enää parasta mahdollista. Eniten olenkin iloinen siitä, että pystyimme rauhallisesti istuskelemaan ja jutustelemaan muitten kanssa ilman sähläystä ja Aslakin säestystä keskustelujen taustalla ja että Aslak jaksoi niin kauan olla rauhassa.

Kehässä kilpailtiin pareittain ja jo ennen kehään astumista tiesin meidän saavan sinisen, sen verran ''patsasmainen'' kilpakumppani oli. Sinisten kehässä saatiin kuitenkin sijoitus sijalle 4. Aslakin piti välillä kehässä seistessä vähän kommentoida asioihin haukahtamalla, mistä tuomari antoi meille kovasti moitteita. Myös Aslakin seisonta asennosta ja omistajan esittämistavasta tuli moitetta, kun kolmio ei ollut tarpeeksi suora. Täytyy sanoa, että yhtä tiukkaa palautetta ei vielä ollakkaan saatu. Aslak käyttäytyi kehässä oikein mallikkaasti, mutta ei oikein jaksanut keskittyä vaan haahuili omiaan. Kokonaisuudessaan meni kuitenkin ihan hyvin ja kaikilla oli mukava päivä.

Toissapäivänä Aslak oli ihan vain harjoituksen vuoksi äitini luona hoidossa sen aikaa kun itse olin koululla. Aslak oli käyttäytynyt oikein mallikkaasti, kiukuttelun elkeet alkoivat vasta kun itse menin sinne. Aslak olisi selvästi ihan mielellään jäänyt sinnekkin eikä ollut pariin päivään läheskään niin meidän perään. Eilen illalla Aslakilla oli taas meillä kotona hoitajat, kun itse lähdimme viettämään Savonlinnan Kennelkerhon pikkujouluja. Niin Aslakilla kuin ihmisilläkin oli oikein mukava ilta, vaikka koiristahan toki oli puhe lähes koko illan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti