8. kesäkuuta 2013

Liitoa

Nyt on taas agility korkattu pienen tauon jälkeen, kun saatiin uusi ohjaajakin seuraamme. Mukavaa oli ensimmäisissä agi treeneissä, vaikka niin koirat kuin ohjaajatkin keskittyivät puolet ajasta veden hörppimiseen, lämpöä kun riitti.

Vähän oli este taitojen kartoitusta näin tauon jälkeen ja jotta uusi ohjaaja pääsi hiukan näkemään mitä osataan. Aslakin kanssa kokeiltiin lyhkäisiä keppejä ja se lähti kivasti jotenkin itse jo niitä rytmittämään, kun ennen on minusta vaan seurannut herkkua. Lisäksi putkea, hyppyjä, keinua, puomia ja a-estettä. Keinua vielä pehmennetysti, kun sitä niin vähän tehty, mutta Aslak kun on sen verta rohkea ja vauhdikas tyyppi, niin ei ole keinun pamauksiin kiinnittänyt juurikaan huomiota. Kontakti esteiden kontakteissa on kyllä hakemista Aslakin kanssa, kaikki kun pitäisi tehdä sata lasissa. Puomilla sain sitä jo aika kivasti odota -käskyllä pysähtymään alastulolle.

Vaikka agility ei edelleenkään ole meille se ykkös laji, niin todettiin se taas aika mukavaksi puuhaksi. Ainoa vaan, että treenamista Aslakin kanssa saa aina miettiä aika tarkkaan kuinka sen tekee, sillä Aslakilla on jokaisessa asiassa vähän taipumusta turhautua jos homma ei onnistu parilla eka yrittämällä. Tästä syystä esimerkiksi keppien opettelu on hankalaa ja muutenkin esteiden hiominen ehkä pulma. Tästä syystä yritetäänkin nyt tehdä joka lajissa treeneistä vaan mahdollisimman hauskoja ja saada aikaan paljon onnistumisia, jotta mielenkiinto säilyy. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti