25. helmikuuta 2013

-




 Aiemmin totesin täällä, että agilityssä epäonnistumiset johtuvat yksinomaan ohjaajasta. Eilen Aslak näytti asian toisenkin puolen, sillä vaikka kuinka sitä yritin ohjata, oli Aslakilla lähinnä sellainen ''hyppää ite'' -asenne. Tämän lisäksi se pariin otteeseen veti korvattomana hepulirallia ympäri hallia. Homma meni niin, että radan alussa kaksi ensimmäistä hyppyä ja putki meni, mutta putken jälkeen Aslak päätti, että nyt riitti, eikä enää hypännyt seuraavaa. Viimeksi meidän harjoitellessa keppejä oli Aslakilla vähän samanlainen asenne; ensin se alkoi oikoa ja kun vein sen takaisin alkuun, se olevinaan keskittyi mutta kun annoin käskyn ''kepit'', lähti Aslak huitelemaan muualle asenteella ''en tee sit ollenkaan''.


Agi treenin jälkeen jäätiin sitten vielä vähän niinkuin vahingossa vähän treenailemaan tokoa, mikä sujui oikein mukavasti. Aslak seurasi kivasti ja jäävät liikkeet onnistui. Luoksetulokin sujui ihan hyvin, mitä nyt asento oli aika vino.



(Oheisissa kuvissa näkyy Aslakin leluille ostamani laatikko, jonka ostin ajatuksella, että kannen alla ne pysyy eikä ole ympäri kämppää. Kaksi päivää ne siellä kesti, kunnes Aslak hoksasi ottaa kannen pois ja purkaa kaikki lelut pitkin lattiaa. Ja sitten oli taas tyytyväinen koira.)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti