18. marraskuuta 2012

Match show Savonlinna 18.11.2012

Tänään käytiin Aslakin kanssa taas vähän palauttelemassa näyttely juttuja mieleen mätsärissä. Aslakhan toki on lähiaikoina käynyt hienosti esiintymässä Tuuloksen näyttelyssä, mutta itse ei ole tullut käytyä kehässä kesän jälkeen.

Tuloksena oli punainen nauha, mutta punaisten kehässä meidät sitten käteltiin pois ilman sijoitusta. Aslakhan osallistui vielä pentuihin kun on alle vuoden ikäinen. Oma mielipide suorituksesta oli, että parempikin tuntuma on hommaan ollut, mutta ei ollut juuri kuitenkaan moittimista. Ihan nätisti käpöteltiin ja seisoskeltiin, ja hampaat sekä muut jutut sai katsoa oikein hyvin. Mutta noh, mielipideasioista ei voi kiistellä...

Ainoa miinuspuoli oli koirien määrä kehässä, kun niin hirveän kauan olisi pitänyt mallikkaasti osata seisoa ja Aslakilla alkoi jo kärsivällisyys loppua. Omaa suoritusta myös aina häiritsee mätsäreissä koirien kokoerot kun kaikki menee niin erilaista vauhtia, että se hankaloittaa esiintymistä.

Kokonaisuudessaan oli ihan hyvää harjoitusta ja meni ihan hyvin. Harjoitusta tarvittaisiin kyllä myös kehän ulkopuolella, nimittäin Aslak on ihan mahdoton haukkumaan meille kun joutuu hetkenkin odottelemaan. Niin kauan kun tapahtuu pysyy Aslak hiljaisena, mutta kun ihmiset esimerkiksi juttelevat hetken keskenään alkaa järjetön huuto.

Aslak pääsi taas esittämään corgia, kun eräs nainen tuli sanomaan että ompas täällä tänään paljon näitä corgeja... Vastasin hänelle, että niin tosiaan on useampi, mutta Aslakhan ei kyllä ole corgi, vaan länsigöötanmaanpystykorva. Taisipa olla Aslakin elon aikana jo about viides kerta... :)

Aslakin kaveri, joka on oikeasti corgi, Feelix (<-- Feelixin omaan blogiin) taas menestyikin sitten Aslakinkin puolesta. Feelix oli hienosti pentujen punaisten kolmas! Ikäähän sillä pikkuherralla on vasta 4,5 kk. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti