9. syyskuuta 2012

Pukimet


Syksyn tullen lenkkeillessä on hyvä muistaa käyttää jotain mahdollisimman näkyvää. Jo ennen oman koiran tuloa vannoin heijastinliivien nimeen, sillä autoillessa ne erottuivat koirien päällä niin mukavasti omaan silmään. Aslakilla on kaapissa jo pidemmän aikaa odotellut Hurtan heijastinliivi, joka taitaa istua päälle oikein hyvin. Liivin lisäksi hihnassa roikkuu vielä Marimekon Bo Boo -heijastin. Pitäisi varmaankin etsiä jotain hihnan toiseenkin päähän... heijastinliivejä ei taida kaapista löytyä, mutta jos edes muita heijastimia.

Nähtäväksi jää kuinka sopuisasti Aslak suostuu liiviä pitämään. Ilme ei ole ollut erityisen ilahtunut, mutta liiviä on testailtu pariin otteeseen ihan muiden mieliksi. Pienempänä Aslakilla oli tapana mennä kyhjöttämään seinän viereen jos sitä jollakin vaatteella kiusattiin. Kuvassa Aslakilla on kasvattajan tekemä villapaita jota pidettiin talvipakkasilla karvattoman vatsan suojana Aslakin ollessa tuollainen maitopurkin kokoinen.



2 kommenttia:

  1. Anonyymi18.4.13

    Tommoisen liivin tarvis meijänkin göötti neiti =)
    Nykyisessä heijastin liivissä ei selän pituus riitä, on ihan kuin laittas napapaidan päälle :(

    VastaaPoista
  2. Meidänkään liivi ei ihan koko selän matkaa peitä (liekkö sellaista muutoin sopivana jöötille onkaan?), mutta riittävästi kuitenkin. Heijastinliivi on kyllä tosi hyvä juttu, tosin Aslak ei suhtaudu siihen yhtä myötämielisesti... :)

    VastaaPoista