4. syyskuuta 2012

(koira) rukka


Sunnuntain ohjelmana oli arkitottiksen sijaan tottiksen kaupunkikävely. Koska Aslakin tämän hetkinen käytännön pulma on ehdottomasti ollut hihnassa vetäminen, oli tällainen koulutustuokio meille erittäin hyödyllinen. Tähän mennessä ollaan ehdottomasti päätetty, että ei mitään puolikurkkaria meidän koiralle, että normaalilla solkipannalla mennään ja opetetaan vetämättömyys ilman apuvälineitä. Noh, kouluttaja oli Aslakkia taluttaessaan hiukan eri mieltä... Koira kun on kiskonut hihnassa niin kauan kun sillä on siihen voimat riittäneet, on kaulan lihakset jo sitä luokkaa että vetäminen normaalilla pannalla ei tuota sille minkäänlaista ongelmaa. Näinpä siis suuntasimme ostoksille ja hankimme puolikuristavan kaulapannan.

Panta on rukan mallistoa ja osoittautunut erittäin toimivaksi. Muutaman kiskonnan jälkeen on alkanut Aslak tajuamaan, että vetäminen ei olekaan niin mukava juttu. Rukan tuotteet ovat yleisesti ottaen laadukkaita, joten luottoa löytyy ja silmääkin miellyttää.



(Jälkimmäisestä kuvasta voisi päätellä, että Aslakkia panta ei miellytä yhtä paljon kuin hihnan toista päätä)


2 kommenttia:

  1. Anonyymi15.4.13

    Aivan upea göötti siellä, ja pantakin sopii hienosti ! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aslak kiittää ja kuittaa kehuista! :) Kyseistä pantamallia on menossa jo kolmas väri, tällä kertaa mennään keltaisella. ;)

      Poista