16. syyskuuta 2012

Pentupäivä ja muuta opiskelua

Perusasentoa


(Aslakin mielipide perusasennosta; mälsää!)
Paikkamakuu


Tänään oli ohjelmassa Savonlinnan Kennelkerhon pentukoulutuspäivä. Ikärajana oli tarkoitus kaiketi olla 6 kk, mutta oltiin sitten kuitenkin mukana. Alkuun saatiin hieman teoreettista ohjeistusta ja sen jälkeen testailtiin käytäntöä. 

Arkitottista ollaan harjoiteltu ahkerasti ja useammalta taholta on tullut kannustusta tokoon muutenkin. Aslak on jopa hieman oppinut jo keskittymään ja kontakti alkaa olla jo aika vahvoilla, katsekontaktia tarjoillaan välillä pyytämättäkin.

Hyvä on aina tyytyväisiä ihmisiä välillä palautella maanpinnalle, sillä joillain koulutuskerroilla Aslak on päättänyt jättää korvat kotiinkin välillä. Onneksi niitä kertoja on jatkuvasti vähemmän.

Muuten Aslakin arki koostuu tällähetkellä lukijan seuraherran tehtävistä, kun emäntä lukee ylioppilaskirjoituksiin. Myös muuttolaatikoita Aslak auttaa innokkaasti pakkaamaan, kun edessä olisi muutto noin 1 km päähän nykyisestä sijainnista.

Kankean tottelevaisuuden ja arkitoimien vastapainoksi olisi tarkoituksena lähteä kokeilemaan hiukan jälkeä, kunhan ihmisväki vain ehtii ja edistyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti