13. toukokuuta 2013

Tottistelua






Kuten kuvista näkyy, toko on ollut työn alla. Viimeisimmällä kerralla tehtiin hyppyä lukuun ottamatta koko kuvio, elikkä seuraaminen hihnassa ja ilman, liikkeestä maahan meno, luoksetulo sekä liikkeestä seisominen.

Kaikki tehtiin edelleen tiheällä palkalla ja muutenkin helpotettuina, jotta saataisiin paljon onnistumisia. Myös hyppyä ollaan aloiteltu, mutta siitä ei ole kuva-todisteita, sillä sen alkeita harjoittelemme kotona pahvista rakennetulla esteellä.

Myös paikkamakuun alkeita ollaan alettu harjoittelemaan. Aslak on kestänyt lähi etäisyydestä ja tiheällä palkalla jo aika kivasti, tosin tänään nousi kun itse tyhmänä sanoin palkatessa ''hyvä'', mikä siis tarkoittaa meillä vapautusta. Jäävät ja luoksetulo onnistui kivasti, seuraamisessa on vielä hiomista, sillä hajut tahtoo kiinnostaa välillä. Taluttimetta seuraaminen onnistui paremmin kuin hihnassa, mikä oli minusta erikoista.

Kiitokset treeniseurasta Onni -mittelille. :-)

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15.5.13

    onks siul farkut noitte mustien housujen alla? :D

    VastaaPoista
  2. Öö, en kyllä nyt tiedä oliko tää ihan vastaamisen arvonen kysymys, mutta ei, ei oo farkkuja, kahet ohkaset housut päällekkäin...? :D

    VastaaPoista