6. toukokuuta 2013

Tohmajärvi näyttely 2013



Eilen 5.5.2013 käytiin näyttelemässä Tohmajärvellä. Onnistuttiin taas jälleen kerran taitavasti arvioimaan aikataulut pieleen, johtuen ehkä myöhäisestä kehästä aiempiin näyttelyihin verrattuna. Noh oltiin sitten Tohmajärvellä perillä jo 10.30 (kehä joskus kahden jälkeen). Käytiin siinä sitten vähän katsomassa paikallisia maisemia ja kävelemässä luontopolulla. Aslakin kanssa toki on aina hyvä olla ajoissa, jotta ehtii enimmät sähläykset purkaa ennen kehää. Ensin näytti, että ei rauhoittumista tai saati hiljaisuutta meinaa tulla millään, mutta kyllä sitten sisätiloissa kun pääsi ihmisten tasolle ''juttelemaan'' ja istumaan, niin sitten oli tyytyväinen.

Kehässä Aslak osasi olla hyvin, mitä nyt lattiamatossa olisi taas ollut vaikka mitä kivoja hajuja. Tuloksiinkin saatiin olla oikein tyytyväisiä, eli sijoituksena oli JUN ERI JUK1 SA PU2 VASERT. Arvostelu tarkemmin Näyttelyt -sivulla. :-)

Yllä kuvia Aslakista ruusukkeen kanssa, ensimmäinen (asiallinen) kuva oli työn takana eikä ollut ihan onnistunein tuokaan, toisen kuvan tyyppisiä otoksia Aslak taas antoi oikein mielellään, eli pelleilyksi vaan, kuten yleensä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti