1. heinäkuuta 2012

Alku


Tästä kaikki siis lähti. 19.2.2012 länsigöötanmaanpystykorvan pentu Aslak, virallisesti Calawan Fjalar, kotiutui meille. Oikeastaan kaikki lähti lukuisista koirakirjoista ja netin selailuista sekä pitkäaikaisesta haaveesta hankkia koira. Miehisempi osapuolemme oli kuitenkin tuolloin lähdössä armeijaan, joten suunnitelmat olivat vielä aika kaukaiset.

Kesällä 2011 vihdoin löytyi juuri sopivalta vaikuttava rotu ja pääsimmekin heti kesän loppupuolella tutustumaan rotuun, kun lähdimme näyttelyyn tapaamaan kasvattajaa - ensi kohtaaminen gööttiin ja olimme molemmat aivan myyty. Tämän jälkeen kaikki tapahtuikin aika nopeasti, suunnitelmat menivät uusiksi armeijan loputtua oletettua aiemmin ja sopivasti tämän jälkeen pentujakin oli tiedossa. Joulukuussa 23. päivä syntyi Calawan F-pentue ja helmikuussa Aslak kotiutui.


Paljon on ollut uutta opittavaa ja ihmeteltävää ensimmäisen oman koiran kanssa, mutta Aslak on täyttänyt kaikki odotuksemme. Tuntuu uskomattomalta ajatella, että vielä vuosi sitten tällainen perheenjäsen tuntui hyvin kaukaiselta ja nyt ollaan jo tässä. Suuri kiitos tästä kuuluu myös kasvattajalle Annelle. 

Blogin tarkoituksena on taltioida kuvallisia otoksia elämästä Aslakin kanssa ja sen ympärillä sekä tuoda ne näytille kaikille tutuille ja miksei tuntemattomammillekkin. Menossa mukana myös 8-vuotias kissaherramme Tiuku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti