22. lokakuuta 2015

-
5 kommenttia:

 1. Teille olisi Liebster Award ja muutama haastekysymys! :) Partojen pakinat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Täytyypäs yrittää etsiä aikaa vastailuun! :)

   Poista
 2. Anonyymi7.12.15

  Hei, kiitos kivasta blogista! Göötin hankinta on harkinnassa, saako kysyä pari asiaa? Onko pennut minkä hintaisia? Vaikka ei hinnalla, toisaalta ole väliä. Onko gööttisi herkkä haukkumaan vai onko vaan liittolua noissa palastakeskusteluissa.. Kiitos etukäteen!

  terkuin wilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mukavaa, jos blogista on iloa. Vastailen mielelläni kaikkiin rotuun liittyviin kysymyksiin, niissä puitteissa kuin tällä kokemuksellä osaan. Pennut pyörii sellaisessa omasta mielestäni kohtuullisessa normaalissa hintaluokassa, ehkä 900-1200 e välillä. Yleensä 1000 e luokkaa. Tähän toki jokainen kasvattaja osaa paremmin vastata.

   Tuo haukkuherkkyys on aina hieman hankala kysymys. Toisaalta en itse näkisi, että göötti nyt mikään kamala räksy on, mutta voi olla että olen vain tottunut. Sanotaanko vaikka niin, että hyvällä ja johdonmukaisella koulutuksella siitä saa sopivan hiljaisen, mutta täysin äänetöntä gööttiä tuskin on. Eli silloin tällöin joitain asioita pitää vähän ilmaista, kuten minusta osittain pystykorvalle kuuluukin. Ei ehkä se ihanteellisin kerrostalon asukki, mutta kyllähän näitä kerrostaloissakin ihan sujuvasti asuu. Jos tulee muita kysymyksiä mieleen, niin suosittelen kääntymään kasvattajien puoleen (lämpimästi voin suositella oikeastaan kaikkia rotuyhdistyksen nettisivuilla olevia kasvattajia) tai laittelemaan sähköpostia minulle, niin vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. Olethan jo päässyt tapaamaan gööttejä?

   Poista
 3. Anonyymi10.12.15

  Hei Jasmin,

  Kiitos vastauksesta! Asun nykyään luhtitalossa siksi kysyn haukkuherkkyydestä, sain semmoisen käsityksen useista nettikirjoituksista ja jopa yhdestä koirakirjasta että göötti olisi haukkuherkempi kuin muut rodut, mutta hyvä kuulla että se on samalla tavalla kuin muilla pystykorvilla hoidettavana eli kuten sanoit johdonmukaisella koulutuksella.

  Kiitos, hyvä tietää. Tapasin göötin noin vuosi sitten, on ollut kyllä ajatuksissa että pitäisi käydä jossain koiranäyttelyssä tai ottaa yhteyttä kasvattajaan että pääsisi vähän lähemmin katsomaan rotua. Tällä lähistöllä asuukin yksi kasvattaja, laitoin postia aikoja sitten hänelle, mutta hänen kiireistä johtuen asia jäi.

  Kiitos sinulle!

  VastaaPoista