13. huhtikuuta 2013

Häiritsevä tekijä


Tänään käytiin taas aamusta harjoittelemassa tokoa. Keskittyminen olisi ehkä muuten ollut jotenkin kohdallaan, mutta vesisade häiritsi Aslakkia suunnattomasti. Märkää turkkia piti ravistella joka välissä tokoilun sijaan ja märkään maahan ei missään nimessä voinut istua.

Toinen häiritsevä tekijä tänään ovat valjaat, joiden pitoa tässä harjoitellaan. On nimittäin kurjaa, matolta toiselle kierimään ja välissä pieniä kuvan mukaisia mökötys taukoja. Mutta ei auta, niitä on pidettävä.

2 kommenttia:

  1. Jos Aslak on yhtään mummoonsa tullut, se ei "totu" valjaisiin ikinä... ;-) Mummo ei vielä tänä päivänäkään tule suoraan ovelle lenkille lähtiessä vaan katselee nurkan takaa otanko esiin valjaat vai pannan. Ja on kuin piesty koira kun joutuu lopulta nöyrtymään valjaisiin. Ja samoin murjottaa ja myllää kaikki paikat. Vielä pihallakin kulkee hetken nyrpeänä. Ja meillä valjaita on kuitenkin käytetty jo 8 vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :-D Olin ajatellut, että kyllähän se pakosti niihin tottuu, mutta taisin siis olla väärässä. Alkuun Aslak vain jähmettyi valjaat nähdessään, mutta nyt se on keksinyt juosta karkuun... Saapa siis nähdä tuleeko se sitten täälläkin olemaan yhtä kurjaa aina!

      Poista