18. huhtikuuta 2015

Outokumpu RN


Välillä irrottauduttiin Aslakin kanssa remonttiympyröistä ja suunnattiin auton nokka lauantai aamuna klo 5.20 kohti Outokumpua. 

Aslak sai EH:n, koska tuomari katsoi sen olevan liian pieni. Se tosin mitattiin 31 cm korkeaksi, vaikka jalostustarkastuksen ja muiden mittausten perusteella se on aiemmin ollut 33 cm. Myös toinen valioluokan uros sai EH:n sijoittuen ensimmäiseksi, joten Aslakin oli tyytyminen VAL EH 2:seen.

Keskinkertainen menestys ei kuitenkaan onneksi osunut muiden Calawanien kohdalle. Aslakin puoliveli Pontus (C. Gunde) oli PU1 saaden ensimmäisen SERTinsä! Aslakin lisäksi esitin Martan  (C. Gerda) PN-kehässä, joka sijoittui toiseksi saaden myös SERTin! Ja Eve (C. Evelin) repäisi koko potin ollen ROP. Näiden lisäksi esitettiin Calawan kasvattajaryhmä, joka oli ROP & KP!

Päivä oli pitkä, kun jäimme loppukilpailuihin, mutta se kannatti. Mitä pidemmälle päivää mentiin, sitä huikeampia olivat tulokset. Aslakin mummo Vega (Cimillan Hilda Hulvaton) oli äärettömän hienosti BIS veteraani! Ja kaiken kukkuraksi Calawan BIS kasvattajaryhmä!!! Mielettömän hienoa saada kerrankin gööteille menestystä, yleensä kun ne kätellään isoista kehistä ensimmäisten joukossa ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti