25. syyskuuta 2013

Tokoa jälleen

Tokoa taas tämän päivän treeniohjelmassa, mitäs muutakaan.

Ensin oli arkitottista pieni pätkä, siinä piti huudella vähän joka suuntaan ja oli muutenkin ihan lentoon lähdössä. Loppua kohden kuitenkin rauhoittui.

Autossa huilitauon jälkeen aloitettiin toko treenit, ensin paikkamakuu. Ennen makuun aloitusta otettiin luoksepäästävyys, kelpo suoritus. Rivissä oli vähän levotonta porukkaa, Aslak oli reunassa, eikä ottanut häiriötä mistään. Ihan hyvän pituisen ajan jälkeen kävin palkkaamassa reilulla kädellä ja sitten vielä uudestaan lyhyt aika astetta pidemmällä matkalla. Pitää nyt alkaa sitä matkaa kasvattamaan pikkuhiljaa, voisi yrittää vaikka laskea askeleet. Kaikin puolin hieno.

Sitten taas huili autossa, jonka jälkeen harjoiteltiin seisomisen vahvistamista, nyt pitää treenata vaan sitä, että pysähdyn ja kädellä stoppaan, jotta saadaan se sana sinne päähän taottua ilman hiipimisiä.

Luoksetulo, hieman taas törmäsi, mutta en viitsinyt siihen sen kummemmin puuttua, sitten reilu palkkaus.

Lopuksi pieni seuruutus kuvio ilman hihnaa, sitä pitää yrittää treenailla, että ei alkaisi haukkumaan/piippaamaan jos ei heti lähdetä liikkeelle. Puutun heti ääntelyyn ja teen vaan ''seuraa'' käskyä ja palkkaan hiljaisuudesta ilman että lähdetään liikkeelle. Kokeissa täytyy varmaan yrittää vaan pyytää se vierelle ennen liikkeen suorittamisesta, siitä ''seuraa'' kun alkaa kierrokset nousemaan. Treeneissä toki kuitenkin pyrin sen kitkemään pois.

Kaiken kaikkiaan arkitottiksen alun riekkumista lukuunottamatta hyvät treenit!

3 kommenttia:

  1. Miten se jaksaakin tokoilla noin ahkerasti! :)

    VastaaPoista
  2. Se on niin nuori ja sillä on niin innokas koira ;-).

    Olipa ihanaa lukea pitkästä aikaa tuo Uman runo, jonka Jasmin on laittanut sivupalkkiin :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulle runo oli ihan uusi, Iiris sen jakoi tuolta facebookin kautta göötti ihmisille, oli pakko laittaa se tännekkin esille, kun on kaunis ja kuvaa gööttiä kyllä niin hyvin. :)

      Poista